Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Chutney

  • mango 2 st
  • rode ui 1 st
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette

Burgers

  • Hamburgers 10 stuks
  • geklaarde boter
  • Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 2,5kg
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 2,5kg
    800 g
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 2,5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • hamburgerbroodjes 10 stuks

Opmaak

  • kokos 20 g
  • koriander 10 takjes

Bereiding

  1. Chutney

    Maak de mango’s schoon en snijd ze in stukjes. Snij de rode ui in brunoise. Vermeng de gesneden mango en de ui met de vinaigrette.
  2. Burgers

    Bak of grill de burgers in wat Phase aan beide kante bruin. Verwarm de satésaus en rooster de broodjes kort op de bakplaat.
  3. Opmaak

    Beleg de broodjes met de burgers en schep daarop wat satésaus. Plaats het tweede broodje en verdeel daarop de mangochutney. Garneer met wat kokos en koriander en plaats het broodkapje erbij.