Menu
Punten

Ingrediënten

+

Parelgort:

  • parelgort, snelkook 250.0 g

Groenten:

Vinaigrette:

Opmaak:

  • granaatappelpitten 50.0 g
  • Thaise basilicum 5.0 g

Bereiding

  1. Parelgort:

    Kook de parelgort gaar zoals aangegeven op de verpakking en laat deze afkoelen.
  2. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C.Meng de partjes venkel met de partjes rode ui, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de olijfolie.Leg deze in een ovenschaal en rooster gedurende 20 à 25 minuten op 200°C.Laat deze afkoelen
  3. Vinaigrette:

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en verdeel deze vervolgens over de salade.

  4. Opmaak:

    Meng de gekookte parelgort met de afgekoelde groenten samen met de granaatappelpitjes en de fijngesneden Thaise basilicum.Verdeel de Vinaigrette over de salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu