Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Parelgort:

  • parelgort, snelkook 250 g

Groenten:

  • venkel in grove stukken gesneden 300 g
  • rode ui in fijne partjes 50 g
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 30 g

Vinaigrette:

  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    140 ml
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    20 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Basilicum 700g
    Knorr Primerba Basilicum 700g
    10 g
    Knorr Primerba Basilicum 700g is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • granaatappelpitten 50 g
  • Thaise basilicum 5 g

Bereiding

  1. Parelgort:

    Kook de parelgort gaar zoals aangegeven op de verpakking en laat deze afkoelen.
  2. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de partjes venkel met de partjes rode ui, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de olijfolie. Leg deze in een ovenschaal en rooster gedurende 20 à 25 minuten op 200°C. Laat deze afkoelen
  3. Vinaigrette:

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en verdeel deze vervolgens over de salade.

  4. Opmaak:

    Meng de gekookte parelgort met de afgekoelde groenten samen met de granaatappelpitjes en de fijngesneden Thaise basilicum. Verdeel de Vinaigrette over de salade.