Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Parelgort:

  • parelgort, snelkook 250 g

Groenten:

Vinaigrette:

Opmaak:

  • granaatappelpitten 50 g
  • Thaise basilicum 5 g
  1. Parelgort:

    Kook de parelgort gaar zoals aangegeven op de verpakking en laat deze afkoelen.
  2. Groenten:

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Meng de partjes venkel met de partjes rode ui, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de olijfolie.
    Leg deze in een ovenschaal en rooster gedurende 20 à 25 minuten op 200°C.
    Laat deze afkoelen
  3. Vinaigrette:

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en verdeel deze vervolgens over de salade.

  4. Opmaak:

    Meng de gekookte parelgort met de afgekoelde groenten samen met de granaatappelpitjes en de fijngesneden Thaise basilicum.
    Verdeel de Vinaigrette over de salade.
+

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?