Menu
Punten

Ingrediënten

+

Krielaardappels:

  • schijven krielaardappels, voorgekookt 750.0 g
  • geklaarde boter 20.0 ml

Opmaak:

  • pastrami, fijngesneden 200.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 400.0 g
  • augurken, in schijfjes 100.0 g
  • Hellmann's Honing Mosterd Dressing Vloeibaar 3L 150.0 ml

Bereiding

  1. Krielaardappels:

    Verwarm de oven op 180°C. Meng de voorgekookte aardappelschijfjes met deboter en wat peper en zout.Plaats deze in de oven gedurende 30 minuten. Laat snel terugkoelen.
  2. Opmaak:

    Meng de gekoelde krielaardappelen met de overige ingredienten, en maak het geheel aan met de dressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu