Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Krielaardappels:

  • schijven krielaardappels, voorgekookt 750 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    20 ml
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • pastrami, fijngesneden 200 g
  • ijsbergsla, gesneden 400 g
  • augurken, in schijfjes 100 g
  • Hellmann's Honing Mosterd Dressing Vloeibaar 3L
    Hellmann's Honing Mosterd Dressing Vloeibaar 3L
    150 ml
    Hellmann's Honing Mosterd Dressing Vloeibaar 3L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Krielaardappels:

    Verwarm de oven op 180°C. Meng de voorgekookte aardappelschijfjes met de Phase en wat peper en zout. Plaats deze in de oven gedurende 30 minuten. Laat snel terugkoelen.
  2. Opmaak:

    Meng de gekoelde krielaardappelen met de overige ingredienten, en maak het geheel aan met de dressing.