Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Gnocchi

  • aardappelen 500.0 g
  • rode bieten 125.0 g
  • bloem 125.0 g
  • ei 1.0 st
  • zout en peper

Bereiding Rodebieten-zoethoutstroop

  • rode bietensap 0.5 l
  • rietsuiker 150.0 g
  • Zoethoutstokje 1.0 stuks

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Bereiding Gnocchi

    Pof de aardappelen gaar in de oven en schil ze.Draai ze door een passeerzeef tot gladde puree.Kook de rode bieten gaar.Cutter ze grof.Vermeng de ingredienten voor de gnocchi.Maak er met een ijsknijper het gewenste formaat bolletjes van.Laat de bolletjes aanvriezen.
  2. Bereiding Rodebieten-zoethoutstroop

    Kook het bietensap en de overige ingredienten in tot stroop.Frituur de gnocchi op 180ºC gaar en haal ze door de bietenstroop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu