Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding Gnocchi

  • aardappelen 500 g
  • rode bieten 125 g
  • bloem 125 g
  • ei 1 st
  • zout en peper

Bereiding Rodebieten-zoethoutstroop

  • rode bietensap 0.5 l
  • rietsuiker 150 g
  • Zoethoutstokje 1 stuks
  1. Bereiding Gnocchi

    Pof de aardappelen gaar in de oven en schil ze. Draai ze door een passeerzeef tot gladde puree. Kook de rode bieten gaar. Cutter ze grof. Vermeng de ingredienten voor de gnocchi. Maak er met een ijsknijper het gewenste formaat bolletjes van. Laat de bolletjes aanvriezen.
  2. Bereiding Rodebieten-zoethoutstroop

    Kook het bietensap en de overige ingredienten in tot stroop. Frituur de gnocchi op 180ºC gaar en haal ze door de bietenstroop.