Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ravioli

  • Maiskipfilet 1.0 stuks
  • verse ganzenlever 150.0 g
  • platte peterselie 20.0 g
  • sjalot 1.0 st
  • olijfolie
  • Truffelolie 5.0 g
  • Vierkantjes Chinees raviolideeg 12.0 stuks
  • eieren 1.0 st
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Ravioli

    Snijd de kipfilet en de ganzenlever in dobbelsteentjes.
    Knip de peterselie fijn en snipper de sjalot.
    Zet de kip heel kort aan in olijfolie.
    Haal de pan van het vuur, voeg de ganzenlever toe en breng op smaak met gesnipperde sjalot en truffelolie.
    Voeg peper, zout en peterselie toe.
    Laat de vulling afkoelen.
    Leg de vierkantjes raviolideeg op het werkblad.
    Vul ze met de gevogeltevulling en bestrijk de deegranden met behulp van een penseel met geklutst ei.
    Vouw de ravioli dicht als een driehoekje.
    Plak hiervoor een punt op de tegenovergestelde punt.
    Druk de deegnaden goed aan met de vingers.
    Pocheer ze drie minuten in kippenbouillon.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu