Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vinaigrette

  • bospaddestoelen 1.0 kg
  • water
  • zout 15.0 g
  • balsamicoazijn
  • Xantana (Texturas)
  • arbequina-olijfolie

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Vinaigrette

    Cutter de paddenstoelen met het water en het zout. Laat een nacht uithangen in een passeerdoek. Het sap dat hieruit komt zal oxideren en dus gitzwart zijn. Breng het sap aan de kook en koel het terug. Verfris het sap met balsamicoazijn. Bind het licht af met xantana en vermeng met olijfolie zonder te monteren. Resultaat is naast een optisch mooi effect op het bord ook nog een pure paddenstoelensmaak.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu