Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pulled beef

Koolsalade

  • witte kool 250.0 g
  • witte zoete uien 50.0 g
  • korianderblad 10.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 100.0 g
  • limoen 0.5 st
  • zout en peper

Opmaak

  • zuurdesembrood 20.0 plakjes
  • cornichons 150.0 g

Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer diepte en gelaagdheid in smaak. 

...

Bereiding

  1. Pulled beef

    Kruid de runderborst met zout & peper.

    Bak het vlees aan beide kanten in de geklaarde boter.

    Blus de pan af met het water en voeg de tomatensaus en de deep smoke toe.

    Dek de pan af met een deksel.

    Gaar het vlees in een combi-oven op 130°C gedurende ca. 4-5 uur of tot het vlees uit elkaar valt.

    Trek het vlees uit elkaar met behulp van twee vorken.

  2. Koolsalade

    Snijd de kool en de ui dun op de snijmachine.

    Vermeng de gesneden ingrediënten met de vegan saus.

    Breng de salade op smaak met limoenrasp, limoensap en zout en peper.

  3. Opmaak

    Verdeel de salade over de boterhammen en verdeel daarop de pulled beef.

    Maak de sandwich af met de cornichions en een sneetje brood.

     

     

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu