Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

IJs

  • eendenlever 500 g
  • water 250 g
  • zout en peper

Consomme

  • Knorr Professional Bouillon Vlees 0,8 kg 40 g
  • truffeljus
  1. IJs

    Bereid een kwart liter kippenbouillon zoals aangegeven op de verpakking. Draai de eendenlever op in de thermoblender en verwarm deze tot 45C. Voeg de kippenbouillon toe en draai het geheel tot een zalvige mousse. Breng het geheel op smaak met zout en peper en giet het mengsel in een Pacojet beker. Vries in op -20C gedurende 24 uur. Draai met behulp van een Pacojet de bevroren massa tot een poeder.
  2. Consomme

    Bereid één liter vleesbouillon zoals aangegeven op de verpakking. Verrijk de bouillon met wat truffeljus.
  3. Opmaak

    Verdeel het eendenleverpoeder in de ijskoude borden. Schenk de truffelbouillon er aan tafel bij