Menu
Punten

Ingrediënten

+

piperade

  • aubergines 100.0 g
  • paprika’s (geel, groen, rood) 100.0 g
  • groene courgettes 100.0 g
  • uien 100.0 g
  • knoflook 5.0 g
  • olijfolie 60.0 ml
  • staartpeper 60.0 g
  • tomaten 200.0 g
  • zout en peper
  • peperkorrels
  • tijm

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. piperade

    Snijd de groenten in macedoine (dobbelsteentjes van circa vijf millimeter). Bak de groenten, de gesnipperde uien en knoflook in olijfolie. Breng op smaak met de staartpeper en tomaten. Kruid naar smaak met zout, peper, peperkorrels en tijm.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu