Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

  • water 2.0 l
  • Knorr Surinaamse Pindasoep Poeder opbrengst 9L 260.0 g
  • rode paprika, julienne 150.0 g
  • Shoarmavlees, gekruid 350.0 g
  • geklaarde boter
  • lente uitjes 80.0 g
  • ongezouten pinda’s 60.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Voeg de paprika toe en laat de soep gedurende 5 minuten rustig doorkoken.Bak ondertussen het shoarmavlees in wat Phase.Snijd de lente-ui in ringetjes en hak de pinda’s.Verdeel het vlees over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de lente-ui en de pinda’s.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu