Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rookworst

  • olijfolie
  • zwarte peper

Garnituur

  • koriander 15 g
  • muntblaadjes 2 g
  • Xanthaangom 1 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 1 dl
  • rode ui 1 st
  • tomaten 8 st
  • lente uitjes 3 st
  • chilipeper 5 st

Opmaak

  • guacamole 500 g
  • Surinaamse broodjes 10 st
  1. Rookworst

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking, smeer ze in met wat olie, tuinkruiden en kruid ze met zwarte peper. Grill de rookworsten op de grill of barbecue.
  2. Garnituur

    Meng de yoghurt samen met 5 gram koriander, munt en de xanthaangom in de blender. Maak de rode ui schoon en snijd deze vervolgens fijn. Halveer de tomaten en verwijder het zaad en snijd de tomaten in stukjes. Snijd de lente ui in ringetjes en de rode Chilipeper fijn. Snijd de rest van de koriander en meng deze met de ui, tomaat, Chili peper en de vinaigrette.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en spuit hierin de “guacamole” en de gegrilde rookworst. Schep de “pico de gallo” (tomatensalsa) erop en serveer met de yoghurt kruidensaus.
+