Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pannisses

  • Kikkererwten meel 250.0 g
  • Gevogelte bouillon 800.0 mg
  • zout 7.0 g
  • komijnzaadjes 1.0 el
  • Peulen kardemon 3.0 stuks
  • koriander tak 0.5 el
  • gepelde knoflooktenen 2.0 st
  • citroen (rasp) 1.0 st
  • Bloem eiwit panko sesamzaadjes

Bereiding

  1. Pannisses

    Draai alle specerijen fijn in de keukenmachine.Doe de specerijen bij de bouillon en laat dit koken.Voeg dan de kikkererwtenmeel toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken en blijf met een garde rustig roeren dat het niet aanbrand.Stort de massa op een plaat en deze laten afkoelen,Als de pannisses koud is steek je deze uit en paneer je deze met de bloem, eiwit en dan door de panco met sesamzaad.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu