Menu
Punten

Ingrediënten

+

Frites kruiden

  • kokosrasp 5.0 g
  • Chili flakes 1.0 g
  • geroosterde ongezouten pinda's 50.0 g

Saus

  • Calvé Satésaus 2,5 kg 500.0 g
  • water 5.0 dl
  • frites 1.5 kg

Bereiding

  1. Frites kruiden

    Rooster de geraspte kokos in een droge pan.Vijzel de gedroogde chili en hak de pinda’s.Meng de geroosterde kokos samen met de chili, pinda’s en de uitjes.
  2. Saus

    Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.Bak de frites krokant in de frituur en kruid ze met wat zout.
  3. Opmaak

    Schep de frites in de friteszakken en schep de satésaus erover.Maak de frites af met de oosterse kruidenmix.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu