Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Puree

  • aardappel 1 kg
  • peterseliewortel 1 kg
  • peterselie 1 bos
  • Knorr Garde d'Or Groentefond 1L
    Knorr Garde d'Or Groentefond 1L
    15 g
    Knorr Garde d'Or Groentefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • melk 0.5 l
  • roomboter gezouten 250 g
  • olijfolie

Bereiding

  1. Puree

    Schil de aardappel en peterseliewortel, snijd in stukjes en kook ze in water met groentefond gaar. Schud ze af en laat ze uitstomen. Kook de melk op met boter. Aardappel en peterseliewortel mixen in keukenmachine en voegrustig hetmelkmengsel toe. Breng op smaak met peper en zout en een beetje olijfolie. Hak de peterselie en spateldoor de mousseline.