Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding soep:

  • olijfolie 100 g
  • uien, blokjes 2.5 kg
  • knolselderijblokjes 1 kg
  • komijnpoeder 40 g
  • korianderpoeder 40 g
  • kristalsuiker 35 g
  • water 12 l

Serveren:

  • bladpeterselie, grofgesneden 1 bos
  • citroen (sap)
  1. Bereiding soep:

    Verhit de olijfolie. Bak de ui en knolselderij aan gedurende ongeveer 5 min. Voeg de komijn- en korianderpoeder en de Knoflookpuree toe en laat nog 1 min. meebakken. Doe de Tomatino, Sambal Oelek, suiker, water en kalfsjus er bij en laat 30 min. zachtjes koken.
  2. Couscous:

    Strooi de couscous over de soep en laat zachtjes koken tot de couscous gaar is.
  3. Serveren:

    Bestrooi de soep met de bladpeterselie. Tip: Laat de gast naar behoefte citroensap toevoegen.
+