Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Puree

  • kruimige aardappelen panklaar 1 kg
  • boter 50 g
  • melk 350 ml
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • truffel
  • kervel
  • persilette (koppert cress)
  1. Puree

    Kook de aardappelen gaar en knijp ze door een puree knijper. Verwarm de melk en de boter en spatel dit door de puree. Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Vul de sifon met de aardappel en draai hier 2 patronen in. Rasp op de microplane de parmazaan direct op het bakpapier. Doe deze in sessies in de magnetron voor steeds 20 seconde tot deze krokant is. Verkruimel de parmazaan. Afwerking: spuit op een bord een grote toef aardappelschuim. Doe hierop de verkruimelde parmazaan. Rasp op de microplane boven het bord de truffel. Garneer met met de kervel en de persilette.
+