Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een gerecht dat doet dromen van verre oorden. Niet alleen de kruidige afwerking van deze salade, ook de warme kleuren brengen je in vervoering.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de Knorr Taboulé met koud water en de olijfolie en zet die een uur afgedekt in de koelkast.
    • Meng ondertussen de gelewortelschijfjes, de andere wortelschijfjes, de partjes rode ui en de kikkererwten met wat olie en de ras el hanout en doe alles in een ovenschaal.
    • Zet de ovenschaal 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C. Koel de groenten snel weer af.
    • Meng de citrus vinaigrette met de paprika puree. Meng die met de klaargemaakte taboulé samen met de helft van de afgekoelde geroosterde groenten.
    • Verdeel de taboulé over een serveerschaal en werk af met de rest van de geroosterde groenten.
    • Verdeel de yoghurt dressing hierover en bestrooi met wat fijngesneden munt.
    • Werk indien gewenst af met wat gebakken merguezworstjes, afgekoeld en in stukken gesneden.
    TIP: Wat verse koriander past uitstekend bij de yoghurtdressing op deze taboulé. Versnipper de korianderblaadjes samen met de munt voor een extra zuiderse toets.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu