Menu
Punten

Ingrediënten

+

brandade

  • aardappel 400.0 g
  • melk 1.0 l
  • knoflook 2.0 teentjes
  • tijm 1.0 takjes
  • lengfilets 4.0 st
  • zout en peper
  • boter 100.0 g
  • citroen 0.5 st
  • bieslook 0.5 bosje
  • kervel 0.5 bosje
  • bloem
  • broodkruim
  • eiwit

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. brandade

    Kook de aardappelen gaar, giet af en droog op het vuur. Kook de melk op met knoflook en tijm, voeg de gekuiste lengfilets toe, laat 10 minuten van het vuur af garen. Doe de aardappelen en de vis met acht deciliter van het viskookvocht in de thermoblender. Kruid met zout en peper. Voeg de boter, het sap en de zest van de citroen toe.Mix de massa glad. Voeg de fijngesneden groene kruiden toe, vul in vormen, zet twee uur in de diepvries.Los de vormen en paneer.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu