Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

knolselderij

  • knolselderij 1 plakken
  • Knorr Professional Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Kalfsjus 1L
    1 dl
    Knorr Professional Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • verse laurier 1 bladen
  • zout

Bereiding

  1. knolselderij

    Snijd met de snijmachine een plak knolselderij op stand 22. Steek deze uit met een metalen steker met een doorsnee van acht centimeter. Doe de knolselderij met de kalfsjus, de peperpuree en de laurier in een vacuümzak. Breng op smaak met zout. Vacumeer en gaar 35 minuten au bain-marie op 85ºC. Dit is perfect voor te bereiden en lang houdbaar. Verwarm de knolselderij bij gebruik in de eigen jus en glaceer met eigen vocht.