Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Brood

  • zuurdesemboterhammen 10.0 st

Ontdek de veelzijdigheid van tomatensauzen in Italiaanse lunch gerechten.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Verwarm de olijfolie en stoof hierin de ui, oregano en de paprika.
    • Voeg de tomatensaus, tomatenpuree en het water toe.
    • Breng het geheel aan de kook en voeg de bouillonpoeder toe.
    • Laat het geheel tenminste 5 minuten rustig koken.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
    • Voeg de tomaat concasse, paprika en de bonen toe.
  2. Brood

    • Rooster de zuurdesemboterhammen in een broodrooster.
  3. Opmaak

    • Verdeel het geroosterde brood over de diepe borden.
    • Schep de soep erop en maak eventueel af met een scheutje olijfolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu