Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • rode ui 1.0 st
  • bleekselderij 150.0 g
  • advocado 1.0 stuks
  • paprika rood 2.0 st
  • komkommer 200.0 g
  • tomaat 5.0 st
  • honingtomaatjes 20.0 g
  • chorizo 150.0 g

Opmaak

  • koriander tak 20.0 g
  • zwarte peper
  • olijfolie

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Pureer de tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender.Zet de soep in de koeling.
  2. Garnituur

    Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s.Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes.Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar.Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo.Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie.Serveer de ijskoude soep met croutons.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu