Ijskoude tomatensoep met chorizo - Unox
Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

Ingrediënten
Ijskoude tomatensoep met chorizo - Unox
Soep

Garnituur
Opmaak
Soep
-
komkommer 1.0 st
-
rode ui 150.0 g
-
tabasco 20.0 druppels
Garnituur
-
rode ui 1.0 st
-
bleekselderij 150.0 g
-
advocado 1.0 stuks
-
paprika rood 2.0 st
-
komkommer 200.0 g
-
tomaat 5.0 st
-
honingtomaatjes 20.0 g
-
chorizo 150.0 g
Opmaak
-
koriander tak 20.0 g
-
zwarte peper
-
olijfolie
Bereiding
-
Soep
Pureer de tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender.Zet de soep in de koeling. -
Garnituur
Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s.Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes.Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar.Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan. -
Opmaak
Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo.Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie.Serveer de ijskoude soep met croutons.