Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • komkommer 1 st
  • rode ui 150 g
  • tabasco 20 druppels

Garnituur

  • rode ui 1 st
  • bleekselderij 150 g
  • advocado 1 stuks
  • paprika rood 2 st
  • komkommer 200 g
  • tomaat 5 st
  • honingtomaatjes 20 g
  • chorizo 150 g

Opmaak

  • koriander 20 g
  • zwarte peper
  • olijfolie
  1. Soep

    Pureer de tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender. Zet de soep in de koeling.
  2. Garnituur

    Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s. Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes. Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar. Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo. Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie. Serveer de ijskoude soep met croutons.