Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Rookworst

  • geklaarde boter
  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • Knorr Pangang Saus Poeder 7L
    Knorr Pangang Saus Poeder 7L
    100 g
    Knorr Pangang Saus Poeder 7L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • radijs 10 st
  • lente uitjes 4 st

Opmaak

  • zwart sesamzaad 1 g
  • koriander 10 g
  • Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    500 g
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Sesambroodjes 10 stuks

Bereiding

  1. Rookworst

    Verwarm de worsten in de verpakking. Haal de worsten uit de verpakking. Bak de worsten in wat Phase rondom bruin op de bakplaat of pan.
  2. Garnituur

    Kook een halve liter panggang saus zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de radijs in fijne julienne en de lente ui in ringetjes.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de atjar samen met de rookworsten. Verdeel de saus over de broodjes. Maak de hotdogs af met de radijs, lente ui, koriander en het sesamzaad.