Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rookworst:

Garnituur:

  • zoet zure saus 350.0 g
  • radijs 10.0 st
  • lente uitjes 4.0 st

Opmaak:

  • zwart sesamzaad 1.0 g
  • koriander tak 10.0 g
  • atjar 500.0 g
  • Sesambroodjes 10.0 stuks

“Hong Kong Phooey” is een naam van een beroemde hond. Een stripheld uit de jaren zeventig. Hotdogs zoals deze variant lenen zich goed voor een fantasiebenaming.

...

Bereiding

  1. Rookworst:

    • Verwarm de worsten in de verpakking.
    • Haal de worsten uit de verpakking.
    • Bak de worsten in wat boter rondom bruin op de bakplaat of pan.

  2. Garnituur:

    • Verwarm de saus.
    • Snijd de radijs in fijne julienne en de lente ui in ringetjes.
  3. Opmaak:

    • Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de atjar samen met de rookworsten.
    • Verdeel de saus over de broodjes.
    • Maak de hotdogs af met de radijs, lente ui, koriander en het sesamzaad.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu