Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Hotdog

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie
  • radijs 10 st
  • lente-uitjes 4 st
  • puntbroodjes 10 stuks

Opmaak

  • Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    400 g
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • koriander 10 g
  • zwart sesamzaad 1 g

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Snijd de radijs in dunne plakjes en de lente ui in ringetjes.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de atjar samen met de braadworsten. Maak de hotdogs af met de radijs, lente ui, koriander en het sesamzaad.