Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep bereiding

  • Knorr Supérieur Heldere Kippensoep Poeder 36L
    Knorr Supérieur Heldere Kippensoep Poeder 36L
    80 g
    Knorr Supérieur Heldere Kippensoep Poeder 36L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • gele winterwortel 150 g
  • oranje winterwortel 150 g
  • zwarte winterwortel 150 g
  • Knorr Soepverrijker Gesneden Kippenvlees 850g
    Knorr Soepverrijker Gesneden Kippenvlees 850g
    350 g
    Knorr Soepverrijker Gesneden Kippenvlees 850g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • bladpeterselie 10 g

Bereiding

  1. Soep bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de winterwortels en blancheer deze afzonderlijk van elkaar. Voeg het kippenvlees aan de soep toe en verdeel de winterwortel over de soepborden. Schep de soep in de soepborden en voeg de bladpeterselie toe. Serveer met broodcroutons.