Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Hotdog

  • olie

Mayonaise

  • ras el hanout 8 g
  • gembersiroop 20 g

Garnituur

  • radijs 3 st
  • lente-uitjes 3 st

Tempura

  • Zoete uien 4 st
  • tempurameel 200 g
  • ijswater 320 g

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • zoet zure mini komkommer* 400 g
  • mint 10 g
  • koriander 10 g
  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking.
    Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.
    Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
  2. Mayonaise

    Meng de ras el hanout, gemberpuree en de gembersiroop door de mayonaise.

  3. Garnituur

    Snijd de radijs in dunnen plakjes en de lente ui in ringen.

  4. Tempura

    Pel de uien en snijd ze in plakken.
    Meng het tempurameel met het ijswater.
    Haal de uiringen door het tempurabeslag en frituur ze kort.

  5. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.
    Verdeel de zoetzure komkommer en de radijsplakjes en leg daarop de gegrilde rookworst.
    Verdeel de ras el hanout mayonaise en garneer met lente ui, mint en koriander.
    Maak de haute dog af met de krokante uiringen.
+