''Haute dog'' met zoetzure komkommer, gefrituurde uienringen en Ras el hanut mayonaise
Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter. Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen.

Ingrediënten
''Haute dog'' met zoetzure komkommer, gefrituurde uienringen en Ras el hanut mayonaise
Hotdog

Mayonaise


Garnituur
Tempura
Opmaak
Hotdog
-
olie
Mayonaise
-
ras el hanout 8.0 g
-
gembersiroop 20.0 g
Garnituur
-
radijs 3.0 st
-
lente-uitjes 3.0 st
Tempura
-
Zoete uien 4.0 st
-
tempurameel 200.0 g
-
ijswater 320.0 g
Opmaak
-
puntbroodjes 10.0 stuks
-
zoet zure mini komkommer* 400.0 g
-
mint 10.0 g
-
koriander tak 10.0 g
Bereiding
-
Hotdog
Verwarm de rookworsten in de verpakking.Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. -
Mayonaise
Meng de ras el hanout, gemberpuree en de gembersiroop door de mayonaise.
-
Garnituur
Snijd de radijs in dunnen plakjes en de lente ui in ringen.
-
Tempura
Pel de uien en snijd ze in plakken.Meng het tempurameel met het ijswater.Haal de uiringen door het tempurabeslag en frituur ze kort.
-
Opmaak
Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.Verdeel de zoetzure komkommer en de radijsplakjes en leg daarop de gegrilde rookworst.Verdeel de ras el hanout mayonaise en garneer met lente ui, mint en koriander. Maak de haute dog af met de krokante uiringen.