Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Hotdog

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 g
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie

Mayonaise

  • Hellmann’s Real Mayonaise Pot
    Hellmann’s Real Mayonaise Pot
    200 g
    Hellmann’s Real Mayonaise Pot is aan je winkelwagen toegevoegd
  • truffeltapenade 30 g
  • hazelnootolie 5 g

Garnituur

  • paddenstoelenmix 500 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • Parmezaanse kaas 100 g
  • kervel 20 g

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
  2. Mayonaise

    Meng de mayonaise met de truffeltapenade en de hazelnootolie
  3. Garnituur

    Maak de paddenstoelen schoon en bak ze kort op hoog vuur in wat Phase. Kruid ze met zout en peper.
  4. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in. Verdeel de gebakken paddenstoelen en leg daarop de gegrilde rookworst. Maak de haute dogs af met de truffelmayonaise en geschaafde Parmezaanse kaas. Garneer met wat kervel.