Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Hotdog

  • olie

Salade

  • Radicchio 50 g
  • witlof 3 st
  • appel, granny smith 1 stuks

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • blauwe bastiaanse 200 g
  • honing 50 g
  • hazelnoten geroosterd 60 g
  • shiso green 0.5 bakje
  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.

  2. Salade

    Pluk de radicchio en snijd de witlof en de appel in julienne. Meng de radicchio, witlof en de appel met de citrus vinaigrette.

  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in. Verdeel de witlof salade en leg daarop de gegrilde rookworst. Schaaf de blauwe kaas erover en maak af met wat honing. Garneer de haute dog met de hazelnoten en wat shiso.