Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • orzo 70.0 g
  • lamsschenkelvlees gekookt 300.0 g

Opmaak

  • koriander tak 10.0 tak
  • Ghoa cress 0.5 bakje

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden.Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis. 

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Voeg de kikkererwten en de harissa toe en laat de soep gedurende 8 minuten rustig koken. 
  2. Garnituur

    • Kook de orzo in water met wat zout beetgaar.
    • Pluk het lamsvlees en snijd het grof.
  3. Opmaak

    • Verdeel de orzo met het lamsvlees over de kommen en schep de soep erop
    • Garneer met de koriander en de cress.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu