Ingrediënten
Harira met lamsvlees en orzo en harissa (op basis van Groente bouillon)
Soep


Garnituur
Opmaak
Soep
-
zonnebloemolie 30.0 g
-
uien 100.0 g
-
bleekselderij 100.0 g
-
wortel 100.0 g
-
gember 20.0 g
-
ras el hanout 15.0 g
-
harissa 10.0 g
-
kurkuma 4.0 g
-
tomatenpuree 100.0 g
-
oranje linzen 80.0 g
-
gepelde gepureerde tomaten 600.0 g
-
water 1.4 l
-
kikkererwten uit blik, afgespoeld 200.0 g
-
korianderblad 15.0 g
-
citroensap 15.0 g
Garnituur
-
orzo 70.0 g
-
lamsschenkelvlees gekookt
-
lamsschenkelvlees gekookt 300.0 g
Opmaak
-
koriander tak 10.0 tak
-
Ghoa cress 0.5 bakje
This is the recipe