Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • zonnebloemolie 30.0 g
  • uien 100.0 g
  • bleekselderij 100.0 g
  • wortel 100.0 g
  • gember 20.0 g
  • ras el hanout 15.0 g
  • harissa 10.0 g
  • kurkuma 4.0 g
  • tomatenpuree 100.0 g
  • oranje linzen 80.0 g
  • gepelde gepureerde tomaten 600.0 g
  • water 1.4 l
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 200.0 g
  • korianderblad 15.0 g
  • citroensap 15.0 g

Garnituur

  • orzo 70.0 g
  • lamsschenkelvlees gekookt
  • lamsschenkelvlees gekookt 300.0 g

Opmaak

  • koriander tak 10.0 tak
  • Ghoa cress 0.5 bakje
  1. Soep

    Verwarm de olie.

    Smoor de ui samen met de bleekselderij, wortel, knoflook, gember, ras el hanout, harissa en de kurkuma.

    Voeg de tomatenpuree, linzen, tomatencoulis en het water toe.

    Breng het geheel aan de kook en voeg groentebouillon toe.

    Kook de soep voor tenminste 15 minuten tot de linzen gaar zijn.

    Voeg de kikkererwten en de gehakte koriander toe en breng op smaak met het citroensap.

  2. Garnituur

    Kook de orzo in water met wat zout beetgaar.

    Pluk het lamsvlees en snijd het grof.

  3. Opmaak

    Verdeel de orzo met het lamsvlees over de kommen en schep de soep erop

    Garneer met de koriander en de cress.