Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

escabèche

  • uien 2 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • courgette 2 st
  • rode paprika 2 st
  • tomaten 4 st
  • tomatensap 2 el
  • tomatenpuree 1 el
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Chilipuree 2 g
  • tijm
  • rozemarijn
  • laurier
  • steranijs
  • Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    500 ml
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie
  • witte wijn 50 ml
  • tapiocameel

Bereiding

  1. escabèche

    Bereid een halve liter kippenbouillon volgens de verpakking. Zet de groenten en kruiden aan in een pan en blus af met witte wijn, tomatenpuree, tomatensap en kippenbouillon. Bind het geheel af met tapiocameel.