Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • groene, onrijpe mango 1.0 g
  • papaya 1.0 st
  • komkommer 0.5 st
  • haricots-verts 150.0 g
  • honingtomaatjes 250.0 g
  • koriander, verse takjes 5.0 g
  • mint 5.0 takjes
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 1.5 dl

Opmaak

  • geroosterde ongezouten pinda's 80.0 g
  • limoen 1.0 st

Bereiding

  1. Salade

    Schil de mango en de papaja en snijd deze vervolgens in julienne.Snijd de komkommer in jullienneSnijd de haricots verts in stukjes van ca. 2 cm en blancheer ze met wat zout.Halveer de honingtomaatjes en snijd de koriander en de mint grof.Meng de gesneden ingrediënten met de vinaigrette.
  2. Opmaak

    Serveer de salade in een bowl als sidedish.Rasp wat limoenschil over de salades.Maak de salade af met de pinda’s en de gebakken uitjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu