Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoete aardappels

  • zoete aardappels 750.0 g
  • water 1.0 l

Soep

Gratin

  • heel ei 150.0 g
  • broccoli-diepvries 250.0 g
  • emmentaler, geraspt 100.0 g

Bereiding

  1. Zoete aardappels

    • Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van 1 bij 1 cm.
  2. Soep

    • Breng het water met de Knorr Primerba Basilicum aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Bloemkool Broccolisoep toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Laat de soep iets afkoelen.
  3. Gratin

    • Als de soep iets afgekoeld is roer met een garde het heel ei door de soep.
    • De zoete aardappelblokjes met de broccoli in een ovenschaal verdelen.
    • Giet hierop het soep/eimengsel.
    • Strooi er de Emmentaler overheen en zet de schaal in de oven op 165 graden met 20% vocht voor 30 minuten.
  4. Tip

    • Dit gerecht past goed bij een stukje kip of vlees.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu