Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoete aardappels

  • zoete aardappels 750.0 g
  • water 1.0 l

Soep

Gratin

  • heel ei 150.0 g
  • broccoli-diepvries 250.0 g
  • emmentaler, geraspt 100.0 g

Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Zoete aardappels

    • Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van 1 bij 1 cm.
  2. Soep

    • Breng het water met de Knorr Primerba Basilicum aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Bloemkool Broccolisoep toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Laat de soep iets afkoelen.
  3. Gratin

    • Als de soep iets afgekoeld is roer met een garde het heel ei door de soep.
    • De zoete aardappelblokjes met de broccoli in een ovenschaal verdelen.
    • Giet hierop het soep/eimengsel.
    • Strooi er de Emmentaler overheen en zet de schaal in de oven op 165 graden met 20% vocht voor 30 minuten.
  4. Tip

    • Dit gerecht past goed bij een stukje kip of vlees.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu