Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Gnocchi

  • aardappels 250 g
  • bloem 50 g
  • eidooier 1 st
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • Geroosterde pistachenoten 40 g
  • roomboter
  • zout en peper
  1. Gnocchi

    Schil de rauwe aardappels en pof gaar in een oven van 200ºC. Wrijf de gare aardappels door een fijne zeef. Voeg de bloem en de eidooier toe. Vermeng tot een homogene massa. Voeg de Parmezaan en de geroosterde, doorgedraaide pistachenoten toe. Breng op smaak met zout en eventueel peper. Rol het aardappeldeeg in lange rollen. Snijd de rollen in gelijke 'kussentjes' en blancheer ze tot ze gaar zijn en gaan drijven. Bak ze voor het doorgeven kort goudbruin in roomboter.
+