Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gnocchi

  • aardappels 250.0 g
  • bloem 50.0 g
  • eidooier 1.0 st
  • Parmezaanse kaas 50.0 g
  • Geroosterde pistachenoten 40.0 g
  • roomboter
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Gnocchi

    Schil de rauwe aardappels en pof gaar in een oven van 200ºC.Wrijf de gare aardappels door een fijne zeef.Voeg de bloem en de eidooier toe.Vermeng tot een homogene massa.Voeg de Parmezaan en de geroosterde, doorgedraaide pistachenoten toe.Breng op smaak met zout en eventueel peper.Rol het aardappeldeeg in lange rollen.Snijd de rollen in gelijke 'kussentjes' en blancheer ze tot ze gaar zijn en gaan drijven.Bak ze voor het doorgeven kort goudbruin in roomboter.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu