Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gnocchi

  • aardappel 1.0 kg
  • doperwten 250.0 g
  • mintblaadjes 3.0 st
  • eidooier 100.0 g
  • bloem 400.0 g
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “ Mise en Place “. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Gnocchi

    Kook de aardappelen tot ze gaar zijn en doe door een zeef, zodat je een droge aardappelkruim overhoudt.Kook de doperwten gaar en doe dit door een zeef, zodat je een doperwtenpulp overhoudt.Snij de mint in fijne chivounade.Voeg wanneer alles koud bij elkaar en voeg de eidooier en de bloem toe.Meng alles goed door elkaar zorg voor een mooi deeg.Rol lange banen en snij gelijke stukjes.Rol het deeg tot balletjes en doe het over het gnocchi plankje voor een mooi ribbel effect.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu