Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten

  • Maisolie 15 ml
  • chinese kool 150 g
  • anijschampignons 150 g
  • rode uien 100 g
  • sjalotten 100 g
  • schorseneren 150 g
  • gele biet 150 g
  • Paarse oerpeentjes 200 g
  1. Groenten

    Maak alle groenten schoon en snijd ze in mooi gelijke vormen. Blancheer eerst de hardere groenten zoals de gele biet, wortels en schorseneren. Verhit de plantaardige olie in een braadpan en bak de uien samen met de knoflook. Voeg de geblancheerde groenten samen met de anijspaddenstoelen toe. Voeg op het laatste ogenblik de Chinese kool toe, roerbak en vermeng het geheel. Breng het vocht uit de groenten op smaak met Knorr Geconcentreerde Bouillon Groente.
  2. Opmaak

    Serveer de groenten en garneer eventueel met wat mosterdcress.
+