Menu
Punten
+

Garnituur

  • soft shell crab 5.0 st
  • bloem, eiwit & panko
  • stoombroodje 10.0 st
  • komkommer, mini 2.0 stuks
  • radijs 5.0 st

Opmaak

  • slabladeren 10.0
  • koriander, verse takjes 10.0 st
  • rode basilicum 1.0 bosje
  • waterkers 10.0 takjes
  1. Garnituur

    Paneer de krabbetjes met bloem, haal ze door het eiwit en vervolgens door de panko.Stoom de broodjes en frituur de krabbetjes krokant.Snijd de mini komkommers en de radijsjes in dunne plakken.
  2. Opmaak

    Halveer de broodjes en de krokante krabbetjes.Beleg ze met de sla, krokante krab, minikomkommer en radijs.Maak de broodjes af met de cocktailsaus en de kruiden.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu