Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bunbroodjes

  • Gemarineerde kippendijen saté (ca. 100 gr per stuk) 10 stuks
  • bunbroodjes 10 stuks
  • water 4 dl

Garnituur

  • tauge 100 g
  • radijs 10 st
  • lente-uitjes 10 st

Opmaak

  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • koriander 10 takjes
  • geroosterde sesamzaadjes 1 g
  1. Bunbroodjes

    Bak of grill de saté. Stoom de bunbroodjes ca. 6 minuten in de oven. Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
  2. Garnituur

    Maak de taugé schoon, snijd de radijs in plakjes en de lente ui in reepjes.
  3. Opmaak

    Haal eventueel het vlees van de prikker. Verdeel de saté over de broodjes en beleg ze met de taugé, lente ui, en radijs. Schep wat vinaigrette over de salade. Garneer met wat koriander en de sesamzaadjes. Serveer ze met de satésaus.