Menu
Punten

Ingrediënten

+

Geitenkaas

  • witte wijn 0.5 dl
  • suiker 150.0 g
  • lavendelknopjes 1.0 tl
  • buche de chèvre 500.0 g
  • mascarpone 250.0 g
  • pijnboompitjes 200.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Geitenkaas

    Kook de witte wijn, suiker en lavendel in tot siroop.Zeef de lavendel eruit. Rook de Buche de chèvre zes minuten in een warme rookoven. Snijd na het roken in kleine blokjes, draai glad in de planeetmenger.Voeg druppelsgewijs hete lavendelsiroop toe. Doe de mascarpone er lepelsgewijs bij. Draai het mengsel glad. Doe over in een spuitzak. Spuit er rolletjes van, formaat aardappelkroket. Vries kort aan. Rooster de pijnboompitten. Draai fijn in de keukenmachine.Haal de geitenkaasrolletjes erdoor
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu