Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Geitenkaas

  • witte wijn 0.5 dl
  • suiker 150 g
  • lavendelknopjes 1 tl
  • buche de chèvre 500 g
  • mascarpone 250 g
  • pijnboompitjes 200 g
  1. Geitenkaas

    Kook de witte wijn, suiker en lavendel in tot siroop.
    Zeef de lavendel eruit. Rook de Buche de chèvre zes minuten in een warme rookoven.
    Snijd na het roken in kleine blokjes, draai glad in de planeetmenger.
    Voeg druppelsgewijs hete lavendelsiroop toe. Doe de mascarpone er lepelsgewijs bij.
    Draai het mengsel glad. Doe over in een spuitzak.
    Spuit er rolletjes van, formaat aardappelkroket. Vries kort aan.
    Rooster de pijnboompitten. Draai fijn in de keukenmachine.
    Haal de geitenkaasrolletjes erdoor
+