Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Was de zoete aardappelen en verpak ze in aluminiumfolie.
    • Plaats de zoete aardappelen in een voorverwarmde oven van 200 °C tot ze gaar zijn (+/- 60 minuten). Koel ze snel weer af.
    • Meng ondertussen de yoghurt dressing, de Intense Flavours Citrus Fresh en de Knorr Primerba dragon tot een homogene massa.
    • Snij de afgekoelde zoete aardappel in partjes en verdeel ze over een serveerschotel.
    • Schenk de dressing erover.
    • Verkruimel daarover de fetakaas, pijpajuin, de platte peterselie, pompoenpitten en granaatappelpitten.
    • Werk af met wat versgemalen peper (en de melasse van granaatappel).
    • Serveer de rest van de dressing apart.
    TIP: Heb je geen granaatappelmelasse bij de hand? Gebruik dan een mengeling van citroensap en honing. Of probeer eens een scheutje balsamicoazijn: fris en verrassend.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu