Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gelei

  • wortel 1.0 st
  • venkelknol 1.0 st
  • ui 1.0 st
  • prei 1.0 st
  • witte wijn 250.0 ml
  • bleekselderij, stengels 1.0 st
  • sjalot 2.0 st
  • grof zeezout 1.0 el
  • bladgelatine 3.0 blaadjes
  • laurierblaadjes 2.0 st
  • tijm 0.25 takjes
  • peterselie 0.5 bos
  • knoflook 4.0 teentjes
  • steranijs 4.0 st

Bereiding

  1. Gelei

    Gril de gewassen en in stukjes gesneden groenten.Breng de groentebouillon, de witte wijn en de groenten aan de kook en laat 20 minuten garen.Voeg de kruiden en het zout toe en laat 20 minuten trekken. Passeer door een fijne zeef. Bind drie deciliter bouillon met de in koud water geweekte gelatineblaadjes.Verdeel de groentebouillon over de borden. Zet koel.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu