Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

aardappelen

  • aardappel 2 st
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    1 l
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • boter 20 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tijm
  • mayonaise 2 el
  • limoensap 0.5 st
  • tandoorikruiden
  • zout en peper

Bereiding

  1. aardappelen

    Steek de aardappelen uit in cilinders. Zet ze op met gevogeltefond, boter, knoflook en tijm en laat vijf minuten koken. Laat afkoelen in de bouillon. Vermeng de mayonaise met limoensap en tandoorikruiden en breng op smaak. Bak de aardappeltjes goudbruin krokant op een plancha en werk af met de tandoorimayonaise.