Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

wontons

  • sjalotjes 60 g
  • sinaasappelschil 10 g
  • kippengehakt 750 g
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Sambal Manis 750g
    Conimex Sambal Manis 750g
    15 g
    Conimex Sambal Manis 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • sesamolie 15 g
  • rijstwijn 60 g
  • zout en peper
  • wontonvelletjes 50 st
  • eidooier 1 st

Opmaak

  • limoen 1 st
  • Knorr Blue Dragon Zoete Chili Dip Saus 2.2 L
    Knorr Blue Dragon Zoete Chili Dip Saus 2.2 L
    1.5 dl
    Knorr Blue Dragon Zoete Chili Dip Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. wontons

    Snijd de sjalotjes en de sinaasappel schil fijn. Maak het gehakt aan met de gember, sjalotjes, sinaasappel, sambal, sesamolie, rijstwijn, zout en peper. Bestrijk de randen van de wontonvelletjes met wat eigeel. Verdeel op elk plakje wat van het gekruide gehakt. Vouw de plakjes dicht zodat er driehoekjes ontstaan en druk ze voorzichtig aan. Smeer de punten iets in met water, vouw deze naar elkaar toe en druk ze voorzichtig aan. Verhit de olie en frituur de wontons krokant.
  2. Opmaak

    Serveer de wontons met de chilli dipping saus en wat limoenpartjes.