Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

gebakken artisjokken

  • zout en peper
  • Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    5 g
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • laurier
  • rozemarijn
  • knoflook 1 teentjes
  • sjalot 1 st
  • olijfolie
  • kleine Poivrade-artisjokken 4 st

Bereiding

  1. gebakken artisjokken

    Tourneer en halveer de artisjokken. Fruit de gesnipperde sjalot kort in olijfolie. Bak de artisjokken mee aan. Voeg de knoflook, rozemarijn en laurier toe. Blus af met bouillon. Gaar de artisjokken tot ze beetgaar zijn. Kruid met zout en peper.