Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een salade die net zo goed scoort bij een barbecue als op zichzelf. Voedzame linzen en de crunch van hazelnoten doen er een oosters briesje doorwaaien.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de pompoenpartjes samen met de bloemkoolpartjes, de olie en de Knorr Primerba Tuinkruiden.
    • Plaats ze in een ovenschaal en rooster ze in een voorverwarmde oven van 200 °C gedurende +/- 12 minuten. Koel de groenten snel weer af.
    • Plaats de afgekoelde geroosterde groenten in een serveerschaal en verdeel hierover de Hellmann’s Dressing Honing-Mosterd gevolgd door de cottagecheese, de gekneusde hazelnoten en de tuinkers.
    • Werk af met wat verse zwarte peper uit de molen.
    Tip: Deze salade maak je in een handomdraai lactosevrij. Vervang de cottagecheese door verkruimelde zachte tofu. Die past ook uitstekend bij de honing-mosterddressing.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu