Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bouillon

  • fazant, karkas 2 st
  • koolraap 0.5 st
  • bieslook 10 g
  • eendenlever 3 plakken
  • zout en peper
  • bloem
  • sinaasappel 1 st
  1. Bouillon

    Rooster de fazantenkarkassen in de oven. Breng twee liter water aan de kook en voeg de Kippenbouillongelei toe. Voeg de karkassen toe en laat het geheel tenminste een half uur trekken. Snijd ondertussen de koolraap in brunoise en blancheer deze in gezouten water. Kruid de eendenlever met zout en peper en bestuif met wat bloem. Bak de eendenlever in een droge teflonpan aan beide kanten. Snijd de bieslook en schil de sinaasappel. Voeg de sinaasappelschillen aan de bouillon toe en laat deze even meetrekken. Passeer de bouillon door een doek en snijd de eendenlever in blokjes.
  2. Opmaak

    Doe de eendenlever samen met de koolraap en de bieslook in de kommen en schenk de hete bouillon erop.
+