Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bouillon


Sinaasappels die in Nederland verkocht worden komen veelal uit Spanje. Kleur van de schil heeft geen invloed op de smaak.

...

Bereiding

  1. Bouillon

    Rooster de fazantenkarkassen in de oven.Breng twee liter water aan de kook en voeg de Kippenbouillongelei toe.Voeg de karkassen toe en laat het geheel tenminste een half uur trekken.Snijd ondertussen de koolraap in brunoise en blancheer deze in gezouten water.Kruid de eendenlever met zout en peper en bestuif met wat bloem.Bak de eendenlever in een droge teflonpan aan beide kanten.Snijd de bieslook en schil de sinaasappel.Voeg de sinaasappelschillen aan de bouillon toe en laat deze even meetrekken.Passeer de bouillon door een doek en snijd de eendenlever in blokjes.
  2. Opmaak

    Doe de eendenlever samen met de koolraap en de bieslook in de kommen en schenk de hete bouillon erop.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu