Ingrediënten
Crispy lasagne
Pasta
Saus
Ossebuco


Opmaak
Pasta
-
Italiaanse pasta bloem 500.0 g
-
eieren 13.0 st
-
saffraanpoeder 5.0 g
Saus
-
volle melk 1.0 l
-
room 5.0 dl
-
sjalotjes, fijngesneden 40.0 g
-
salieblaadjes 15.0 g
-
rozemarijn 15.0 g
-
Cacaoboon 50.0 g
-
boter 100.0 g
-
parmezaanse kaas, geraspt 600.0 g
Ossebuco
-
witte uien 2.0 stuks
-
winterwortel 1.0 st
-
rode paprika 1.0 st
-
groene paprika 1.0 st
-
prei 1.0 st
-
bleekselderij, stengels 1.0 st
-
laurierblad 2.0 st
-
tijm 3.0 takjes
-
peterseliestengel 3.0 st
-
prei 1.0 st
-
kalfsschenkel 1.5 kg
-
olijfolie 100.0 g
-
rode wijn 5.0 dl
-
tomatenpuree 300.0 g
Opmaak
-
buffelmozzarella 500.0 g
-
palmkool 500.0 g
-
Parmezaanse kaas 200.0 g
-
Cacaoboon 1.0 st
This is the recipe