Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • komkommer 100.0 g
  • bieslook 20.0 g
  • citroen 1.0 st

Een goede soep kan op verschillende manieren gemaakt worden. Wij serveren drie recepten van deze soep elk met een andere basis.

...

Bereiding

  1. Soep

    • Verhit de olijfolie, stoof hierin de courgette, ui, oregano en de tijm.
    • Voeg de komkommer, water en room toe.
    • Breng de soep aan de kook voeg de bouillonpoeder toe en draai het vuur lager.
    • Kook de soep voor tenminste 8 minuten.
    • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
    • Bind de soep met de maïzena.
  2. Garnituur

    • Snijd de komkommer in brunoise en de bieslook fijn.
  3. Opmaak

    • Verdeel de komkommer en de bieslook over de soepkommen.
    • Schep de soep in de kommen en maak de soep af met wat geraspte citroenschil.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu