Menu
Punten

Ingrediënten

+

Courgette

  • courgette 500.0 g
  • zout 12.0 g
  • azijn 2.5 dl
  • water 1.5 dl
  • suiker 125.0 g
  • witte uien 1.0 stuks
  • kurkuma 2.0 g
  • mosterdzaad 2.0 g
  • Korianderzaad 2.0 g
  • venkelzaadjes 2.0 g
  • pimentbessen 2.0 st
  • bronzen venkel 2.0 g

...

Bereiding

  1. Courgette

    • Was de courgettes, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in gewenste grote.
    • Meng het zout door de gesneden courgette en laat het geheel 2 uur staan.
    • Was de vervolgens de courgette goed en laat ze uitlekken.
    • Breng de azijn samen met de rest van de ingrediënten aan de kook.
    • Voeg de courgettes toe en kook het geheel ca. 5 minuten rustig door.
    • Schep het geheel in een gesteriliseerde weckpot en sluit deze goed af.
    • Laat de weckpot ondersteboven afkoelen. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu