Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Braadworst

  • geklaarde boter
  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • Currysaus 150 g
  • kerriepoeder 1 g
  • puntbroodjes 10 stuks

Bereiding

  1. Braadworst

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Bak de broodjes af. Haal de rookworsten uit de verpakking. Bak de rookworsten in wat Phase rondom bruin op de bakplaat of pan.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in. Verdeel de braadworsten over de broodjes en serveer met de currysaus en maak af met wat kerriepoeder.