Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • gehaktballen 10 st
  • Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 4x2,5L
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 4x2,5L
    500 g
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 4x2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • lente-uitjes 2 st
  • mini komkommer 10 st
  • chili bun broodjes 10 st

Opmaak

  • Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    350 g
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • groene erwtenspruiten 1 bakje
  • zoetzure rode uien 150 g

Bereiding

  1. Garnituur

    Verwarm de gehaktballen en de satésaus. Snijd het groen van de lente-uien in dunne reepjes en bewaar deze in ijswater. Snijd de minikomkommers in de lengte in dunne plakken. Gril de broodjes kort. Snijd de gehaktballen in plakken.
  2. Opmaak

    Beleg de broodjes met atjar, komkommer, plakken gehaktbal, groene erwtenspruiten, zoetzure rode ui en lente-ui. Plaats het kapje tegen het broodje en serveer met satésaus.

Ingrediënten

+

Garnituur

  • gehaktballen 10 st
  • Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 4x2,5L
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 4x2,5L
    500 g
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 4x2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • chili bun broodjes 10 st

Opmaak

  • Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    350 g
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Garnituur

    Verwarm de gehaktballen en de satésaus. Gril de broodjes kort. Snijd de gehaktballen in plakken.
  2. Opmaak

    Beleg de broodjes met atjar en dein plakken gesneden gehaktbal. Plaats het kapje tegen het broodje en serveer met satésaus.