Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur:

Opmaak:

  • atjar 350.0 g
  • groene erwtenspruiten 1.0 bakje
  • zoetzure rode uien 150.0 g

Atjar kan door natuurlijke gisting (fermenteren) zijn typische zure smaak krijgen. Over het algemeen wordt azijn gebruikt in combinatie met suiker, zout en kurkuma. Kurkuma geeft tevens de gele kleur aan de atjar.

...

Bereiding

  1. Garnituur:

    • Verwarm de gehaktballen en de satésaus.
    • Snijd het groen van de lente-uien in dunne reepjes en bewaar deze in ijswater.
    • Snijd de minikomkommers in de lengte in dunne plakken.
    • Gril de broodjes kort. 
    • Snijd de gehaktballen in plakken.
  2. Opmaak:

    • Beleg de broodjes met atjar, komkommer, plakken gehaktbal, groene erwtenspruiten, zoetzure rode ui en lente-ui. 
    • Plaats het kapje tegen het broodje en serveer met satésaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu